Testimonials

"In alle rust, met oog en aandacht voor Fay. Niet alleen op fototechnisch gebied maar ook met het oog op de indrukken die Fay mee kreeg. Even pauze wanneer Fay dat aangaf, knuffel tussendoor. En dan weer netjes poseren voor de camera, als een topmodel. En die behandeling kreeg Fay ook. Prachtige foto's als resultaat!! Dank Anita!" Astrid (hondeneigenaar - hondenportret)

"Wat zijn wij blij met onze keuze van Anita. We wilden portretten van onze hond Paninaro en het resultaat is geweldig. Dat was eigenlijk al duidelijk vanaf binnenkomst. Paninaro was vrijwel direct als was in haar handen. Ze kreeg alles gedaan. Heel persoonlijk én uitermate professioneel. Daarom kun je Paninaro's karakter ook zo duidelijk in de foto's zien. Schitterende foto's!" René Jan (hondeneigenaar - portretshoot eigenaar met hond)

"De foto's van mijn chowchow die Anita heeft gemaakt zijn geweldig en zo mooi. We zijn er super blij mee." Marian (hondeneigenaar - hondenportret)

"Ik heb een aantal keer gebruik kunnen maken van Anita d'r prachtige fotografie, waarvan ook een keer een hele mooie en bijzondere dierenshoot van mijn Husky Nukka. Shooten met Anita is zeker voor herhaling vatbaar!" Ayrton (hondeneigenaar - hondenportret)

_____________________________________________________________________________________

 

“Onder de indruk van Anita's foto's, ze legt een mooie focus op wat er toe doet.”

_____________________________________________________________________________________

"De foto's zien er super uit!!! We zijn er allebei ontzettend blij mee." Evelien (hondeneigenaar - locatieshoot)