top of page

Wintershoot in het Amsterdamse Bos!

Een leuke actie van de Hondenfotograaf! Je kan je nú inschrijven voor een winterse fotosessie in de maand januari of februari 2023! Voor deze buitenshoot moet je wel houden van spontane acties en vroeg opstaan! Wat is het plan?

 

Je geeft je van tevoren op en dan is het wachten op een geschikt moment. Zodra er zicht is op een ochtend met mooi winters ochtendweer (sneeuw, of een mooie mistige winterochtend) plannen we op die dag een buitenshoot in het Amsterdamse bos. We spreken dan rond half 8 / 8 uur ’s ochtends af met een groep van zo'n 6 honden. Alle honden worden om de beurt solitair en zo natuurlijk mogelijk gefotografeerd. Na zo'n 2 uur zijn alle honden op de foto gezet.

Na afloop van de shoot gaat De Hondenfotograaf aan de slag met de selectie en het bewerken van de foto’s. Je betaalt voor deze bijzondere actie slechts 60,00 per hond.

 

Daarvoor krijg je zo'n 20 minuten fotografie per hond en zo'n 30 minuten nabewerking van de geschikte foto's. (Foto's worden altijd met de hand en per stuk nabewerkt.) De foto's van alle honden komen vervolgens bij elkaar in een online-album om te bekijken. Je krijgt bovendien een afdruk van een foto naar keuze in maar liefst 20x30 cm. 

Let op: je hond moet sociaal genoeg naar andere honden zijn en het liefst ook het commando ‘hier’ beheersen. Tot ziens in het Amsterdamse Bos bij bijzonder winterweer!

be happy

play with your dog

bottom of page