Oktober is de maand van het Dierenportret. Ontvang daarom maar liefst 10% korting op een shoot naar keuze. Dat geldt zowel voor studioshoots als voor fotografie bij jou op locatie. De feestmaanden komen er weer aan dus zo'n prachtige aanbieding komt juist nu prima uit natuurlijk! 

Maak dus vandaag nog een afspraak!

(Ook met je kat of cavia ben je natuurlijk van harte welkom!)

In mijn fotografie wil ik mensen prikkelen na te denken over de rol van het dier in onze huidige maatschappij. Ik vel geen direct oordeel maar wil uitdagen, bewustwording creëren. Vragen oproepen. 

Daarbij let ik erg op de ruimte die anderen nodig hebben. Om zich op hun gemak te voelen, om zichzelf te zijn. Ik merk dat zowel mensen als honden dat vaak prettig vinden. 

 

Wat mij betreft zijn honden autonome wezen, met hun eigen wensen en voorkeuren, waar we net zo veel rekening mee dienen te houden als we dat bij mensen doen.

Zelf krijg ik graag ook die ruimte. Zodat van daaruit het wederzijds begrip en respect kan ontstaan om tot inhoudsvolle beelden te komen. Mijn achtergrond als honden-gedragstherapeut helpt daarbij veel.

 

 

be happy

play with your pet

 

Studio            Marktstraat 22, 1354 LG Almere-Haven

Parkeren        Gratis aan de achterzijde. Navigatie: Haak 5, Almere-Haven

Telefoon        +31 6 55 86 39 25

                      contact@anitaneve.nl

Geopend       maandag - woensdag    op afspraak

                      donderdag - vrijdag      14.00 - 18.00 uur

                      zaterdag                        14.00 - 17.00 uur